Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bootstrap.php(430) : eval()'d code on line 106
MK1 Guage issues
Results 1 to 4 of 4

Thread: MK1 Guage issues

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2020
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    1

    MK1 Guage issues

    Hello all,
    Thanks for including me in the group.
    I am in the process of restoring a 1967 MK1 1500 440 4 door with 4 on the tree.
    I have rebuilt the engine, radiator and brakes plus serviced the gearbox, steering and diff.
    And of course some body and rust repairs
    Engine bay, under body and inside have been prepped and 2 packed but I need it mobile to get the outside of the body sprayed.
    I have one issue and it is the wiring of the dash.
    I cant get power to the temperature gauge sender unit.
    Does anyone have a wiring diagram or some pictures of the instrument cluster from behind pulled out?

    Appreciate any info.

  2. #2
    There were wiring diagrams on here but I think they've disappeared.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Daylesford, Australia
    Posts
    205
    I've got the Ford manual, I'll scan the diagram for you.
    1963 Consul Corsair 1500GT

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Daylesford, Australia
    Posts
    205
    Hope this helps.
    Attached Images Attached Images
    1963 Consul Corsair 1500GT

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •